Úszóház építés

Mi az az úszóház, vagyis felépítményes úszómű? Vízen ringatózó kisebb vagy nagyobb, hétvégi házikó, vagy minden luxussal felszerelt villa, amiben bárki szívesen ellakna élete végéig.

Cégünk építési technológiája alkalmas arra, hogy úszó alvázszerkezetre építsünk családi házat, vagy társasházat. Ezek az épületek lebegnek a víz tetején. Így nem kell telket venni, ha egy családi házat szeretnénk. Hiszen maga a ház az egy úszó erődítmény, ott kötünk ki, ahol találunk arra alkalmas helyet a vízen. Persze a helyi jogszabályokat figyelembe kell venni.

Egy úszóház minden olyan extrával rendelhető, mint mint egy hagyományos ház Például: kandalló, szauna, jakuzzi, panorámás nappalik, hatalmas teraszok, klíma, hatalmas napellenzők és akár fedett hajógarázs. A hátsó részre kilépve kitárul a tér, a hátsó teraszon akár grillezésre is van lehetőség. Ezek a házak, relaxációs villák lakhatóak egész évben, hiszen megoldott a fűtés, hűtés, csatorna, mondhatni összközművesek.

Az úszóház méretének csak a megrendelő képzelete szab határt.

Tavakra, folyókra, csendes vizekre tökéletesen használható az úszóház technológia. Megtakaríthatja a telek árát és örök panorámát teremthet egy ilyen úszóházzal magának.

Tavakra, folyókra, csendes vizekre tökéletesen használható az úszóház technológia. Megtakaríthatja a telek árát és örök panorámát teremthet egy ilyen úszóházzal magának.
Teljes önellátó funkcióval rendelkeznek az általunk gyártott úszóházak.
Napelemmel felszerelt házaink képesek a teljes energiaszükségletet fedezni.

Okosház funkcióval is felruházhatóak az úszóházak.
Okos fűtés funkcióval, kényelmesen távolról okostelefonjával szabályozhatja a fűtésrendszert.

Érdeklődne, további kérdése van?

Kapcsolat